torsdag 20. oktober 2011

Chicken tikka masala

I går laget vi en god indisk rett med kylling og nanbrød.
Oppskriften ligger på Trines matblogg, og siden den er lang, legger jeg bare inn link her.
Chicken tikka masala
Nanbrød

Noen kommentarer til oppskriften:
Muskatblomme: krydder, det er den delen av muskaten som ligger rundt nøtten. Finnes i alle fall hos produsenten Hindu, og jeg fant det på Helgø.
Det tok litt tid å lage alt, men om man gjør som det står i oppskriften og legger kjøttet i marinaden kvelden før, skal det fint la seg gjøre å steke det i ovnen mens man tilbereder sausen og evt koker ris.
Totaltiden på nanbrød er ca 1,5 time (inkl 1 time heving).
Nanbrødene ble VELDIG gode.
Vi spiste uten ris til, og det gikk fint. Retten blir selvfølgelig drøyere med ris enn uten.
Retten var god, men mild, så den er ganske barnevennlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar